Security Awareness Managers Training (Nederlands)

Sectricity - Security Awareness Managers Training (Nederlands)

Sectricity
woensdag 16.10.2019
Van 13:00 To 17:00
Sectricity
BEGent23 Normaalschoolstraat9000
Toon op kaart
0 Deelnemers
Wat te verwachten?
Als manager heb je een voorbeeldsrol als het gaat om IT-beveiliging. Het is in de eerste plaats jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je team de juiste security awareness training krijgt. Maar je hebt ook een begeleidende rol om toe te zien of je team het bedrijfsbeleid inzake IT-security correct naleeft. Herkent u zich in deze rol? Dan is deze Security Awareness Managers precies wat je zoekt!
De training brengt de dagdagelijkse digitale risico's voor werknemers in kaart en toont aan op welke manier je als manager een begeleidende rol kan opnemen om je team digitaal veilig te laten werken. Als je als manager het goede voorbeeld geeft dan is de positieve impact op het hele bedrijf (of de individuele medewerkers) aanzienlijk.

Aanpak
Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

Resultaten
Na deze training kan je als manager je team begeleiden in de strijd tegen cybercriminaliteit en een actievere rol spelen om je bedrijf veilig te houden.

Door en voor wie?
De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren hackers zodat ook niet-technische managers makkelijk begrijpen *** ze met hun team aan pro-actieve IT-beveiliging kunnen doen.
De training is geschikt voor managers uit elke branche.
(dit is een interactieve training)


Meer tonen
Veelgestelde vragen

*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kan steeds contact nemen met ons hoofdkantoor via info@sectricity.com of bellen naar +32 9 298 05 85

Kan ik een bewijs van deelname of certificaat ontvangen?
Ja, bij het succesvol afronden van de training kan je een bewijs van deelname aanvragen in de vorm van een certificaat.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2