Security Awareness Thuis Training (Nederlands)

Sectricity - Security Awareness Thuis Training (Nederlands)

Sectricity
woensdag 16.10.2019
Van 9:00 To 13:00
Sectricity
BEGentNormaalschoolstraat 239000
Toon op kaart
0 DeelnemersWat te verwachten?
In plaats van de focus te leggen op de werkplek en de bedrijfsverantwoordelijkheden, richten we ons op *** gebruikers zich thuis kunnen beveiligen. Het negatieve idee om een training te moeten volgen, verandert in een "voor mij interessante" training.
Zo bijvoorbeeld is het verliezen van familiefoto's of een geboortekaartje door malware of phishing wél iets waar gebruikers van wakker liggen. Via deze techniek hebben we meteen alle aandacht - op een ongedwongen manier!
In bijna alle gevallen zijn de basisstappen die nodig zijn om veilig op de werkplek te blijven, precies dezelfde als thuis.
Deze training heeft hetzelfde doel als de security awareness personeel training, namelijk dat medewerkers in staat zijn om de dagelijkse computerrisico's te herkennen en te rapporteren.
Door de training op deze manier te geven, stimuleren we hen om veiliger in de thuisomgeving te werken en laten we hen deze nieuw verworven vaardigheden naar de werkplek kopiëren. Een echte win-win dus!

Onderwerpen:

Meer tonen
Introductie beveiligingsbewustzijn


Risico's offline/online


Herkennen van dagelijkse risico's


Beveiligingsincidenten melden


Internet en email


Phishing


Social Media


Data en privacy (GDPR)


Veilige werkplek


Technische tips


(dit is een interactieve training)

Aanpak
Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

Veelgestelde vragen

*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kan steeds contact nemen met ons hoofdkantoor via info@sectricity.com of bellen naar +32 9 298 05 85

Kan ik een bewijs van deelname of certificaat ontvangen?
Ja, bij het succesvol afronden van de training kan je een bewijs van deelname aanvragen in de vorm van een certificaat.Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2