Inspiratie voor differentiatie binnen het talenonderwijs

Sporthal HOGENT - Inspiratie voor differentiatie binnen het talenonderwijs

Sporthal HOGENT
vrijdag 22.2.2019
Van 13:30 To 16:30
Sporthal HOGENT
BEGentCampus Schoonmeersen9000
Toon op kaart
0 Deelnemers
Inspiratie voor differentiatie binnen het talenonderwijs
22.02.2018
*** verhoog je de motivatie van jouw leerlingen voor de taallessen? *** versterk je hun welbevinden? *** bereik je een grotere leerwinst of leerefficiëntie?In deze workshop maak je kennis met een handig differentiatiekader. We bekijken *** we ons talenonderwijs beter kunnen afstemmen op de leerlingen door bewust en creatief om te springen met verschillende elementen uit de leeromgeving.Aan de hand van dit kader verkennen we in een tweede fase enkele gevarieerde en inspirerende praktijkvoorbeelden uit het ga je samen met collega’s op zoek naar *** je de transfer **** maken van deze voorbeelden naar je eigen praktijk. We gaan samen op zoek naar nieuwe ideeën op basis van jullie eigen context.
Tijdens de workshop laten we jou als deelnemer ook enkele methodieken ervaren. We voorzien bovendien ook tijd om jullie vragen te beantwoorden.
DOELGROEP

 Taalleerkrachten uit het secundair onderwijs
LESGEVER

dr. Annemie Demol, doctor in de Taal- en letterkunde, lector lerarenopleiding HOGENT, gespecialiseerd in differentiatie.
Petra Steenhout, master in de pedagogische wetenschappen, doceert onderwijskundige en pedagogische vakken in de lerarenopleiding van HOGENT. FAQ

Krijg ik een certificaat?
Je ontvangt een attest van deelname.
Kan ik per overschrijving betalen?

Meer tonen
Betalen via overschrijving kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.
Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving, wat kan ik doen?
Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen.
Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door haar ligging vlakbij het station. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel. Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar.
Meer info:
Ook zijn er park & ride opties vanuit Flanders expo. Meer info:
Meer info: Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!
Annuleren
Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.
Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2