Klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk

Teamleader - Klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk

Teamleader
donderdag 18.10.2018
Van 17:00 To 21:30
Teamleader
BEGentDok-Noord 3A9000
Toon op kaart
0 Deelnemers
Op zoek naar nieuwe ideeën om je onderneming te laten groeien? Neem dan deel aan ons exclusief event: Klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.
Tijdens deze avond laten we interne en externe sprekers aan het woord die nuttige inzichten delen over klantbehoud, klantloyaliteit en tevredenheid. Daarnaast organiseren we ook een business game waarbij je jezelf volledig kan onderdompelen in de wereld van je klant, zodat je naar huis gaat met tonnen nieuwe inspiratie.
Tijdstip
18 oktober 2018, van 17u tot 21u30
Programma
17u: Welkom17u20: Inspiratiesessie door een klant van Teamleader 17u40: "Teamleader tips" met Daisy & Marieke18u: Walking dinner en netwerken18u30: Business game: Klant-erger-je-niet
Tijdens deze spelsimulatie krijg je een training in klantgericht ondernemen. Door je te verdiepen in de behoeften en wensen van de klant, zorg je voor een betere dienstverlening en meer klanttevredenheid. Vervolgens gaan we ook dieper in op slimme manieren om klantinformatie te verwerven én strategisch in te zetten in je klantgerichte onderneming.
Dit evenement is gratis, registeren is verplicht. Aangezien we je een professionele training aanbieden waarmee je jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen, én we tegen voedselverspilling zijn, maken we gebruik van een no-show fee van 100 euro. Door je te registreren voor het event ga je akkoord met deze policy.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2