Caroline Ingraham komt naar België !

Tielt - Caroline Ingraham komt naar België !

Tielt
woensdag 24.4.2019
Van 9:30
vrijdag 26.4.2019
To 17:00
Tielt
België
6 Deelnemers
Caroline Ingraham, wereldwijd gekend als dé autoriteit op gebied van toegepaste zoöfarmacognosie, komt naar Het Merelnest!

De voorbije decennia ontwikkelde Caroline Ingraham een unieke aanpak om dieren op natuurlijke wijze te ondersteunen in hun fysiek en emotioneel welzijn.

Door het vrijblijvend aanbieden van plantaardige remedies, geeft ze dieren de kans tot zelfmedicatie, en de resultaten zijn ronduit verbluffend. Ze is al jaren één van mijn grootste voorbeelden, en het is dan ook een hele eer om haar in Het Merelnest te mogen verwelkomen!

In het voorjaar van 2019 komt ze naar Tielt met twee boeiende workshops over haar werkwijze bij honden. Wie interesse heeft in zoöfarmacognosie bij katten, paarden of andere diersoorten, geef gerust een seintje; bij voldoende deelnemers plannen we extra reeksen in.

24-25 april 2019
'Canine Gateway' – part 1
In deze tweedaagse leer je de beginselen van de toegepaste zoöfarmacognosie: wat is het, *** werkt het, en *** kan je het thuis aanwenden om je hond te ondersteunen

26 april 2019
'Canine Gateway' – part 2
Tijdens dit praktische vervolg gaan we in een kleine groep zelf aan de slag om sessies zoöfarmacognosie te begeleiden, dit onder supervisie van Caroline

Meer tonen

Interesse? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn zeer beperkt!
Meer info op en
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2