Flexchair Clinic Ruiterhouding en zit volboekt

Stal De Ruiter - Flexchair Clinic Ruiterhouding en zit volboekt

Stal De Ruiter
woensdag 7.2.2018
Van 15:00 To 21:00
Stal De Ruiter
BelgiumRoeselareZilverbergstraat 1718800
Toon op kaart
0 Deelnemers
Ontdek *** je met behulp van oefeningen en training een betere houding op je paard krijgt. Door te ‘zien’ en te leren ‘voelen’ op de flexchair krijg je meer inzicht in de inwerking van je zit en andere hulpen. De sessies worden verzorgd door Joëlle Steyt. Als kinesiste gespecialiseerd in ruitertraining, paardenfysiotherapeute, msfc zadelpasser en pilates instructeur, heeft zij een unieke kennis over het bewegingsmechanisme tussen paard, zadel en ruiter.

*** werkt het?
Je krijgt een individuele sessie die je houding, balans, zit en inwerking op je paard onderzoekt en verbetert. De training duurt 50 minuten en is zonder paard. De sessie bestaat uit een persoonlijke analyse dmv functionele testen, mobiliteitstesten van je rug, houding en zit op de flexchair + training op de flexchair en specifieke pilates oefeningen speciaal gericht op jouw verbeterpunten. Je krijgt huiswerk mee om het geleerde verder te trainen. Kostprijs €55

De paarden verbeteren rijtechnisch vaak spectaculair door de verbetering van de ruiter, want je houding en zit bepalen de kwaliteit van je hulpen en aldus de communicatie met je paard.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2