Workshopontspanningfertimassage-kinderwensbegeleiding

Violet Puur - Workshopontspanningfertimassage-kinderwensbegeleiding

Violet Puur
zondag 5.11.2017
Van 14:30
zondag 29.10.2017
To 0:00
Violet Puur
BelgiumSint-NiklaasDamstraat 399100
Toon op kaart
1 Deelnemers
Wil je graag zwanger worden en lukt het niet zo gemakkelijk? Zit je in een vruchtbaarheidstraject? Ben je het vertrouwen kwijt in jeZELF en de wereld rondom jou? Dan is deze workshop en-of individuele begeleiding zeker iets voor JOU!

Aan de hand van het Kleuren-Wijs gedachtengoed, ontspanningsoefeningen, fertiliteits-yogaoefeningen, bekken-en heupopeners, fertiliteitsmassage ( Opleiding bij Clare Blake) aardingsoefeningen, bodywork, vrouwelijke energie en creatieve opdrachten gaan we samen terug op zoek naar het vertrouwen in jeZELF, als toekomstige mama en je vrouw-zijn. Ook geef ik voedingsadvies en allerlei tips om je kansen voor vruchtbaarheid en zwangerschap te verhogen. Je kan heerlijk ontspannen en relaxen,terugkomen bij jeZELF. Met je hoofd en hart in balans!
Dat is het mooiste geschenk dat je aan jeZELF kan geven! Kies nu even voor jezelf, daar heeft iedereen zoveel meer baat bij! En zeker je toekomstige kindje!

Praktisch: Plaats: Damstraat 39, 9100 St-Niklaas

Nieuwe reeks: November 2017: zondag 5, 12 en 19 November. Wees er snel bij ! Plaatsen zijn beperkt tot maar 3 personen!

60 euro voor 2,5 uur/les met drankje en versnapering bij. Drie zondagnamiddagen van 2,5 uur. Pakketje: 180 euro. Je krijgt ook een leuke goodiebag mee naar huis! Snelle beslissers: Korting: 160 euro voor 3x 2,5u
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2