Workshop Zilveren Juwelen Met De Verloren-was-techniek. Basis

White Star Quarter horses - Workshop Zilveren Juwelen Met De Verloren-was-techniek. Basis

White Star Quarter horses
donderdag 5.10.2017
Van 10:00 To 13:00
White Star Quarter horses
BelgiumEedeLievestraat 124529 JM
Toon op kaart
1 Deelnemers
In deze workshop maak je kennis met de verloren-was-techniek. Je maakt drie zilveren juwelen (hangers en/of oorbellen, pins, manchetknopen of een stukje om op een ring te solderen kunnen ook)
We gaan experimenteren met was en komen zo tot mooie juweeltjes. Ik zal je daarbij met plezier begeleiden. Voorkennis is niet vereist en alle materialen en een drankje worden voorzien. Er is 15 gr zilver inbegrepen, voldoende voor 3 juwelen.
Op het einde van de workshop zijn de wasmodellen klaar. Deze worden dan door Ginkgo gegoten en zorgvuldig afgewerkt. We spreken af wanneer en waar je ze komt ophalen.

Kostprijs is 68 euro.
Inschrijven voor deze gezellige, creatieve én resultaatgerichte workshop kan via chatbericht of op 0474415331
Extra info op
De workshop vindt plaats bij mij thuis, lievestraat 12, 4529JM Eede, NL (Geen paniek, dit is echt vlakbij de grens en niet ver van Brugge, Gent,...)

Wie deelneemt aan deze workshop, of vroeger al eens meedeed, kan ook inschrijven voor de vervolgworkshop op 19 oktober waarin je ook ringen kan maken, of juwelen waarin acrylhars of stenen verwerkt worden.

Wil je graag meedoen, maar past de datum niet, neem dan even contact op. Misschien kunnen we nog een datum inplannen die voor jou wel past.

Groetjes, Linde
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2